Reviews


5 stars after 602 reviews
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Missed the sauce for the schnitzel 7/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb hier al zo vaak een burger besteld en het is iedere keer lekker. Ik snap alleen niet dat een maiskolf als bijgerecht in de selectie van een hamburger 3,50 kost en onder het gewone tabblad bijgerechten ditzelfde 2,95 kost. Verder niets te klagen ;) 6/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en snel bezorgd. Dik tevreden. 6/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, lekker en niet duur..... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. Heerlijke hamburgers met knapperige frietjes en een heerlijke salade. Volgende keer bestellen we weer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten altijd super lekker. Wat later bezorgd dan aangegeven. Vriendelijke bezorger :) 6/26/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Extra kaas en bacon erbij besteld. Geen kaas en bacon te zien op het broodje. 6/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer fantastisch goed en netjes op tijd 6/23/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer heerlijk en de bezorging weer snel. Doen we snel weer 6/23/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Chilisaus vd garnalen ontbrak. Er worden helaas vaker dingen vergeten. Dit gaat ten koste vd smaak :-( 6/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas de broodjes weggegooid, geen kruidenboter mee geleverd. Eyen zelf is wel goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wil van Gool Eten was weer super zoals gewoonlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfecte service, lekker eten en bovenal vriendelijke mensen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas de verkeerde burger bezorgd gekregen. Maar na 1 belletje werd dit prima opgelost. 6/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb hier al meerdere keren eten besteld en het is altijd lekker! Voor het eerst heb ik de bestelling kunnen volgen. Dat viel wel erg tegen. Na een half uur stond de bestelling gewoon ineens van 'wordt bereid' op 'bezorgd' en daarna heeft het nog twintig minuten geduurd voordat ik daadwerkelijk mijn eten had. Een tip aan het restaurant is om dit middel goed te laten werken óf af te schaffen, want nu heb je er helemaal niets aan. Maar goed, dit is iets technisch. Eten was gewoon goed, net zoals de vriendelijke bezorging. 6/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top service, lekker goed bereid eten 6/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helaas ging het dit keer weer fout met de opmerking van de klant. Er stond satésaus apart en het was ook niet gemarkeerd door jullie , dus zat het er gewoon overheen. Paar keer toch goed gegaan maar nu wederom niet. Jammer 6/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch! Toppers! 6/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect, zoals altijd! 5/25/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas bij verkeerd flatgebouw geleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs kleinste portie nog teveel. Lekker eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
SuperπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ‘πŸ”₯ 5/22/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten, het was allemaal nog goed warm toen het werd geleverd. Boerenfriet prima en de burgers erg smakelijk! Onze eerste kennismaking met Hungree, maar het smaakt zeker naar meer; een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijke website, correcte en vriendelijke bezorging en heerlijk bereid eten! Goed stukje vlees! Een aanrader πŸ‘Œ 5/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles heerlijk en snel bezorgd, jammer dat de chilisaus was vergeten. 5/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Weer de top kwaliteit die we van Hungree gewent zijn. 5/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Varkenshaas was πŸ‘ŒπŸ» This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super lekker van genoten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 5/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beste snelle service! Kip burger is erg lekker en kruidenboter is smaakvol! 5/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! We hebben genoten. Bezorg tijd, boven verwachting. Alles was lekker op temperatuur, zelfs de broodjes. Helemaal tevreden! 5/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel bezorgd. Altijd goed bij Hungree. 5/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en lekkere hamburger!ga zo door. 4/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hamburger was perfect. De spareribs dreven in de saus. En spareribs moeten van het bot vallen, dat was absoluut niet. Zo jammer. De bezorging was op de afgesproken tijd 4/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burgers, lekkere friet en snel bezorgd! 4/26/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super goed. We hebben lekker gegeten 4/26/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Correcte bezorging en heerlijk eten! 4/24/2021
Hungree 5 stars after 608 reviews
Hungree