Reviews


5 stars after 705 reviews
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, goede burger, lekkere frietjes 2/23/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Website en bestelling plaatsen & ophalen gaat prima! Eten zag er ook lekker uit, helaas niet alles helemaal warm. Dat was natuurlijk vervelend! Hopelijk iets eenmaligs! Ga het zeker nog een kans geven! 2/19/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed 2/12/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs waren niet echt lekker. Heb ze helaas niet opgegeten. Frietjes en salade waren wel super vers en krokant. Bezorging was perfect. Dankjewel daarvoor. 2/12/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer super lekker. Varkenshaas was perfect gebakken, ligt roze en super mals. echte aanrader 2/8/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en eten was goed te doen 2/8/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles was prima, jullie waren alleen een half uur later dan beloofd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als de website aangeeft dat het klaar is, is het nog lang niet klaar 2/5/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd goed, complimenten 1/29/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mocht iets warmer maar de avocadoburger was wel echt heerlijk! 1/22/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was prima te eten, alleen had de pasta-kip-pesto geen pesto smaak, maar eerder een champignonsaus smaak. 1/22/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lang niet meer bij Hungree besteld, omdat ik de laatste keer erg ontevreden was over de kwaliteit. Toch maar weer eens geprobeerd. Na 50 minuten gebeld of mijn bestelling was doorgekomen, de bevestigingsmail gaf immers aan dat ik mijn bestelling binnen 30 minuten kon verwachten. Op het moment van het belletje, moest de bestelling nog klaar gemaakt worden onder het mom van 'het is druk'. Geef dan aan dat je onderbezet bent door Corona ofzo, want ik kan me niet voorstellen dat het tussen 19.30 en 20.30 uur zo druk is op een woensdag. Het vlees van de bestelling was warm, maar de friet was lauw en veel te hard gebakken. Wederom teleurgesteld in de kwaliteit. Toch nog voldoende sterren, omdat het in het begin erg goed was en service destijds ook en omdat ik ook nog wel begrip kan opbrengen voor de situatie. Maar happy? Nee... 1/19/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed gegeten!! Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, de spareribs waren erg mals 1/8/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals gewoonlijk weer prima 1/5/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was ontzettend lekker 1/3/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vooral zo door gaan top 12/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer geweldig gegeten, en de salade was een echte verassing. En ook de op het tasje geschreven “Fijne avond” was hartverwarmend. 12/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een extra ingrediënt toegevoegd in de bestelling, maar dat zat helaas niet op de burger. 11/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
deboerenfriet iets te hard gebakken 11/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was wederom goed maar de salade van 2.50 is wel heel karig. Zit geen smaak aan en is zeker zijn geld niet waard. 11/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer als vanouds, wij zijn tevreden 11/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor extra saus betaald en aangegeven zonder augurk. Aan beide is geen gehoor gegeven. Sonde, verder wat het wel goed 11/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima. Goed op de hoogte gehouden van alles. Bereiding en aflevering op gevraagde tijdstip, top. Eten heerlijk lekkere burger. Vor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker zitten peuzelen.Prima van smaak. 11/11/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
kwaliteit gaat achteruit. frites was veel te hard gebakken, was niet te eten. Als geregelde klant waren we teleurgesteld 11/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele toffe bezorger. 10/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. Op tijd bezorgd en aardige bezorgers! 10/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was op tijd en goed bezorgd. En smaakte erg lekker 10/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed en lekker gegeten een gerechtje zat er niet bij maar is supersnel nageleefd. TOP This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kruidenboter was vandaag niet zo lekker als anders. Verder alles wel weer top zoals altijd! Mijn partner is verslaafd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten mooi op tijd afgeleverd 10/5/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben al diverse keren besteld en afgehaald bij jullie en het is altijd gewoon goed! 10/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten goede service en altijd op tijd 10/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de kortingscode niet meer werkt 9/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk! 9/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling duurde meer dan een uur en daarnaast de satesaus vergeten (kost 1,50). We hebben niet meer gebeld, omdat het al zo lang duurde. Het smaakte wel allemaal prima. Maar wel heel jammer, we zijn betere service gewend van Hungree. 9/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, snel bezorgd en goed warm 9/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten Werd snel bezorgd 9/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was top maar ben Zeer teleurgesteld in het bedrijf duidelijk omschreven geen pijnboompitten in mijn pasta vanwege me allergie .. maar toen ik me pasta aan het eten was zaten er tog pijnboompitten pitten in helaas .. straks maar eens naar de huisarts ik bestel er in iedergeval niet meer 9/22/2021
Hungree 5 stars after 803 reviews
Hungree