Reviews


5 stars after 409 reviews
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en erg lekker!! 1/14/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
mijn kortingscode kreeg ik niet verwerkt via de bestelling maar je belde terug om toch de korting te verwerken. Dat was heel lief en fijn van je. Bedankt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Echt de moeite waard. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snel en lekker eten aan de deur ontvangen. ik vind het top. 1/8/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima heerlijk gegeten en snel gebracht! 1/8/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De extra bestelde groeten waren helaas te doorgebakken en met zwarte randjes, voor het overige was ben ruim binnen de vooraf aangegeven tijd en was het lekker. 1/8/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super lekker! Dank jullie wel 1/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. We hadden het saté menu. Het eten waarop de juiste tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. En zo leuk op de doos stond fijne avond. In een woord geweldig !! 1/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten! Op temperatuur en perfect ingepakt. Drinken was koud, dat was ook heel fijn! Vriendelijke bezorger en op tijd! Ontzettend tevreden! 1/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige keer was het vlees een heel stuk malser en viel zo van de botten af, was dit keer niet het geval. 1/5/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voorheen bestelde ik Griekse salade Helaas is dit niet meer op menukaart Carpaccio salade is absoluut niet lekker 1/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, zoals iedere keer!! 1/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd en super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aanrader! 1/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2 bakjes saus waren tijdens transport opengegaan en de hele doos zat onder de plakkerige saus. Niet fijn. Verder was de kwaliteit goed. Smaakte lekker. 1/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burger en spar-ribs, snel bezorgd en super vriendelijke bezorger! 1/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. 12/28/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en nog goed warm. We hadden een kipburger en spareribs. Bezorger was ook vriendelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk. Werd snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op 2de kerstdag nog altijd op de juiste tijd geleverd en zeer lekker 12/26/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de broodjes deze keer niet warm en krokant waren wel gewoon goed. 12/25/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben al enkele keren eten besteld en we zijn erg tevrede 12/21/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was echt super lekker en bleef goed warm. Was een beetje huiverig om te bestellen omdat andere bezorg restaurants tegen vielen. Maar van Hungree hebben we geen spijt! Het was echt super! En goede prijs/kwaliteits verhouding ook. 12/21/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het smaakte weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Top service! heerlijk eten. 12/19/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
warme gegrilde groenten zaten er niet bij. 12/19/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, super vriendelijk en bovenal heeeel lekker 12/18/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel geleverd en alles was weer super lekker 👌🏼 12/17/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had kipstukjes besteld de gewone. Bleken ze heel heet te zijn alsof er chili in zat. Erg veel last van mijn maag nu. Verder prima bezorging het eten was warm en verder lekker zoals altijd. 12/15/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker 12/14/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel snel bezorgd en erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alwéér héérlijk!!! 12/12/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ik bestel altijd sate en vraag dan altijd om de saus apart te doen, de ene keer gebeurt dit wel en de andere keer niet. graag opletten svp. is duidelijk een verbeterpunt 12/12/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top! 12/12/2020
Hungree 5 stars after 409 reviews
Hungree