Reviews


5 stars after 694 reviews
Hungree Julianapark 28 013-2100143
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de biefstuk iets te ver door. Niet echt medium. 5/21/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De saus was anders dan anders. Helaas was de salade daardoor niet lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super 5/10/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle levering en smaakt nog eens goed ook😊 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk. Bestelling was op tijd gereed vuur afhaal. 4/29/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Biefstuk was perfect 4/22/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk lekker en goed warm. Goede Kwaliteit 4/21/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed 4/18/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak en kwaliteit is supermarkt niveau. Niet onderscheidend genoeg om nogmaals te bestellen. Je verwacht meer bij een dergelijk concept/franchise This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben er weer goed van genoten en toen we erachter kwamen dat het ijsje van onze kleine meid er niet bij zat werd deze zonder probleem meteen opnieuw gebracht. Helaas was deze keer de kipsate niet helemaal naar smaak This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en prima eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/1/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke hamburgers, goede kwaliteit, verse ingrediënten en snelle levering 3/31/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas ontvingen we 1 zakje friet te weinig. We moesten bellen en het werd alsnog geleverd. Hierdoor begin je later aan het eten zodat dat al snel koud is. 3/30/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed 3/29/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vraagje? Normaal kreeg ik altijd saté van kipfilet. Nu had ik mijn twijfels. Kan het zijn dat het nu kippendijenvlees was? 3/28/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snitzel niet echt geweldig jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb al aantal keer gemerkt dat de broodjes hamburger niet echt warm meer zijn. Frietjes altijd goed warm! Heb het idee dat met name de tomaat zo koud is dat meteen alles afkoelt. Verder wel heel erg lekker!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken biefstuk altijd goed nu wat taai helaas maar friet was goed 3/26/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 3/22/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, prima kwaliteit voor een mooie prijs. 3/19/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Extra geld vragen doe je in Amerika niet in holland 3/19/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website mag wel iets beter ingericht worden met bijvoorbeeld verschillende tabbladen die je uit kan klappen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere burger, goed warm 3/9/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen 3/5/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed en lekker maar vlug afgekoeld 2/28/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker eten . Goede kwaliteit en goed warm als het aankomt. We bestellen graag bij jullie 👍👍👍 2/25/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, goede burger, lekkere frietjes 2/23/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Website en bestelling plaatsen & ophalen gaat prima! Eten zag er ook lekker uit, helaas niet alles helemaal warm. Dat was natuurlijk vervelend! Hopelijk iets eenmaligs! Ga het zeker nog een kans geven! 2/19/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed 2/12/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs waren niet echt lekker. Heb ze helaas niet opgegeten. Frietjes en salade waren wel super vers en krokant. Bezorging was perfect. Dankjewel daarvoor. 2/12/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer super lekker. Varkenshaas was perfect gebakken, ligt roze en super mals. echte aanrader 2/8/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en eten was goed te doen 2/8/2022
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles was prima, jullie waren alleen een half uur later dan beloofd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Hungree 5 stars after 792 reviews
Hungree