Reviews


5 stars after 589 reviews
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, snel bezorgd en goed warm 9/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten Werd snel bezorgd 9/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was top maar ben Zeer teleurgesteld in het bedrijf duidelijk omschreven geen pijnboompitten in mijn pasta vanwege me allergie .. maar toen ik me pasta aan het eten was zaten er tog pijnboompitten pitten in helaas .. straks maar eens naar de huisarts ik bestel er in iedergeval niet meer 9/22/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is van goede kwaliteit, maar wat weinig en behoorlijk duur. Het zou om 19.03 bezorgt worden en het kwam om 19.45. Dus als je de tijd hebt en te veel geld.....doen. 9/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wow!! Ik was echt verbaasd dat het zo lekker smaakte. De kipschnitzels smaakten mals en vers. Ook de boerenfriet van en gegrilde groenten waren top. Ik bestel zeker nog een keer. 9/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best lekker eten, snel bezorgd en goed voorbereid. Als opmerking is dat het niet een heel uitgebreid menu is en geen acties en/of kortingscodes meer zijn voor Hungree bestellingen. Voor de rest blijf ik wel lekker bestellen! 9/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd goed en op tijd 9/11/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke spareribs , bezorger was echt super op tijd. Alles heel warm geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en goed verzorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is super lekker en de bezorging is snel en op tijd 8/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer fantastisch. Wel een leermomentje te melden. We hadden gevraagd om de bezorgtijd 17.45-18.00 uur maar er werd al bezorgd om 17.10. Dat was nu geen probleem want we waren thuis en hadden ook al honger. Maar .....voor hetzelfde geld had ik het expres op die tijd gedaan omdat mijn partner om 17.30 uur thuis zou komen. U begrijpt dat dat heel vervelend had uitgepakt. We hadden dan sowieso apart moeten eten. De een warm en de ander koud. Dus vandaar...probeer toch de aangegeven tijd aan te houden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zijn prima tevreden. Goede kwaliteit en goede service 8/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig goed ! Elke keer weer als Ik hier bestel. 8/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen klachten gewoon goed en lekker eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd erg goed, zijn vooral blij met de bezorger Mo, altijd opgewekt en vriendelijk 8/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! 8/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten,vlees had wat warmer gemogen 7/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De service met bijzondere wensen is helemaal geregeld. Super met dank aan Mohammed en Natascha. Hungree is niet zomaar een Thuisbezorgd organisatie. Top. Muchos Grazias. 7/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta pesto is al de 2e keer dat het zo slecht is. Smaak van de saus is niet meer het zelfde als die ik altijd bestelde. Plus de pasta was heel droog zat ook bijna geen saus in. Pasta pesto was mijn favoriet bij jullie maar vanaf nu niet meer jmmr genoeg. 7/26/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dde pasta carbobara was goed op temperatuur, goed van smaak met voldoende crême. Het broodje was vers en knapperig zoals beloofd. Helaas zaten er te weinig spekjes in devpasta, wat ik erg jammer vond. 7/26/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De biefstuk was niet zo mals als andere keren voor de rest prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super lekker!!! 7/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles heel goed. Top! 7/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en de bezorger was ook weer heel vriendelijk. 7/17/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zijn andere biefstukken 😭 bestelde hier heel vaak biefstuk, maar kwaliteit is nu zeer slecht. Wat jammer zeg!! 7/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was deze keer niet wat we gewend zijn. De varkenshazen hadden iets langer op de grill gemogen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Nu al een paar keer een biefstuk medium besteld , de 3 bestellingen was de biefstuk niet te eten omdat hij was doorgebakken. Dus erg taai en niet goed te eten. 7/8/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten. En super snel thuis bezorgd!! 7/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige bestelling heb ik een kortingscode gekregen, namelijk sorry22. Omdat vorige bestelling niet in orde was. Vandaag wou ik deze invoeren, maar hij herkende de code niet. 7/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hardstikke goed, als altijd. 7/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Missed the sauce for the schnitzel 7/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb hier al zo vaak een burger besteld en het is iedere keer lekker. Ik snap alleen niet dat een maiskolf als bijgerecht in de selectie van een hamburger 3,50 kost en onder het gewone tabblad bijgerechten ditzelfde 2,95 kost. Verder niets te klagen ;) 6/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en snel bezorgd. Dik tevreden. 6/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, lekker en niet duur..... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. Heerlijke hamburgers met knapperige frietjes en een heerlijke salade. Volgende keer bestellen we weer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten altijd super lekker. Wat later bezorgd dan aangegeven. Vriendelijke bezorger :) 6/26/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Extra kaas en bacon erbij besteld. Geen kaas en bacon te zien op het broodje. 6/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer fantastisch goed en netjes op tijd 6/23/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer heerlijk en de bezorging weer snel. Doen we snel weer 6/23/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Chilisaus vd garnalen ontbrak. Er worden helaas vaker dingen vergeten. Dit gaat ten koste vd smaak :-( 6/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas de broodjes weggegooid, geen kruidenboter mee geleverd. Eyen zelf is wel goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wil van Gool Eten was weer super zoals gewoonlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Hungree 5 stars after 589 reviews
Hungree