Reviews


5 stars after 373 reviews
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect altijd zelfs iets vroeger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was wederom weer erg goed! En erg netjes van de extra truffelmayo nav mijn berichtje. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg jammer dat er weer een gerecht van de menukaart is verdwenen. De bestel impuls vermindert nu wel. :-( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk genoten! 1/23/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de 4e keer hier besteld. Wederom prima kwaliteit, goed bereid, snel bezorgd. 1/22/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd, goede portie en lekker warm. Voor herhaling vatbaar 1/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super opgelost door Natasja. per ongeluk mijn bestelling op ophalen gezet ipv thuisbezorgen. men was niet boos terwijl eten daar aan verpieteren was. Geweldige service. 1/18/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/18/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Saté van varkenshaas !!! 1/18/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk gegeten. Frietjes zijn nog lekker knapperig. Wij zijn zeer tevreden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
superlief na aangegeven te hebben dat we 6 jaar samen waren kregen we een atentie kadoo wat zeer gewaardeerd werd dank je wel nogmaals . Het eten was weer verukkelijk . 1/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en erg lekker!! 1/14/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
mijn kortingscode kreeg ik niet verwerkt via de bestelling maar je belde terug om toch de korting te verwerken. Dat was heel lief en fijn van je. Bedankt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Echt de moeite waard. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snel en lekker eten aan de deur ontvangen. ik vind het top. 1/8/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima heerlijk gegeten en snel gebracht! 1/8/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De extra bestelde groeten waren helaas te doorgebakken en met zwarte randjes, voor het overige was ben ruim binnen de vooraf aangegeven tijd en was het lekker. 1/8/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super lekker! Dank jullie wel 1/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. We hadden het saté menu. Het eten waarop de juiste tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. En zo leuk op de doos stond fijne avond. In een woord geweldig !! 1/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten! Op temperatuur en perfect ingepakt. Drinken was koud, dat was ook heel fijn! Vriendelijke bezorger en op tijd! Ontzettend tevreden! 1/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige keer was het vlees een heel stuk malser en viel zo van de botten af, was dit keer niet het geval. 1/5/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voorheen bestelde ik Griekse salade Helaas is dit niet meer op menukaart Carpaccio salade is absoluut niet lekker 1/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, zoals iedere keer!! 1/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd en super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aanrader! 1/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2 bakjes saus waren tijdens transport opengegaan en de hele doos zat onder de plakkerige saus. Niet fijn. Verder was de kwaliteit goed. Smaakte lekker. 1/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burger en spar-ribs, snel bezorgd en super vriendelijke bezorger! 1/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2020
Hungree 5 stars after 373 reviews
Hungree