Reviews


5 stars after 473 reviews
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 4/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed eten! Echt heerlijk 4/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerrr, op tijd en betaalbaar 4/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was wederom heerlijk! Echt een aanrader! 4/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede prijs/kwaliteit verhouding en altijd een vriendelijke bezorger. Echt een aanrader. 4/9/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kipburgers zijn erg goed, bestel hier vaak 4/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 4/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima was weer heerlijk 4/5/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen hier vaak en zijn nog nooit teleurgesteld. Heel lekker eten en korte bezorgtijden. 4/3/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker eten en snelle service. Ik kijk uit naar de uitbreiding van het menu om het avondeten op kantoor nog uitgebreider te maken. 4/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorging, netjes even gebeld als men het niet kan vinden. Kwaliteit blijft top! Superzaak! 3/31/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spare ribs waren droog 3/31/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was echt heel lekker! 3/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! En snel bezorgd. Top! 3/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Liever wat meer variatie, maar goede service en wat je besteld hebt is van goede kwaliteit. 3/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk, zowel de kogelbiefstuk als spareribs. En snelle, nette bezorging. 3/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima prijs en kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was erg goed aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al meerdere keren besteld bij Hungree. Erg lekker en altijd goede kwaliteit. Echt een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, super service. Vriendelijk personeel! 3/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer verrukkelijk en heel netjes rekening gehouden met wat ik had aangegeven. 3/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb het zelf afgehaald. Was mooi op tijd klaar. Burger is van goede kwaliteit, beter dan gemiddelde hamburger keten. Groenten en frites ook erg goed. Premium snackbar zou ik het noemen. 3/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 x frisse salade vergeten 3/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burgers zijn altijd vers en goed ! 3/26/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwalitatief goed zoals altijd 3/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed en erg lekker 3/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top! Zowel de kwaliteit als de bezorging 3/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, warm en snel bezorgd. Zeer tevreden. 3/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed! 3/18/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, bezorging op tijd. Kortom ultiem gemak in keuze van lekker eten. 3/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 🥰 3/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burgers mogen iets warmer geleverd worden. Bij levering behoorlijk afgekoeld. Maar snelle levering is echt een pluspunt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was perfect op tijd,. Het was bijzonder lekker. De website is mooi en duidelijk. Veel keuze. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was weer goed, maar weer ontbrak er een item. Dit gebeurt helaas vaker. Vandaar een ster minder. Verder ok. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd perfect. 3/13/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta carbonara was erg lekker, en de schnitzels waren ook erg lekker. We hadden om te proberen ook de mini loempia's besteld en kipstrips die waren ook erg lekker. Het was erg handig dat we de bestelling konden volgen. We gaan zeker nog keer bestellen. 3/12/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had 2 biefstukken besteld doorbakken, maar ze waren alledrie medium. Toch lekker gesmaakt. 3/11/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen gaat gemakkelijk via de website, het is bezorgd op de afgesproken tijd en de spareribs waren heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten en het eten was er ook heel erg snel. 3/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom zeer tevreden over zowel het eten, de prijs en de snelle bezorging. 3/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd een goede service en lekker eten. 3/5/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker. 3/3/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en super snel bezorgd!! 3/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk genoten van het eten 3/1/2021
Hungree 5 stars after 473 reviews
Hungree