Reviews


5 stars after 617 reviews
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een extra ingrediënt toegevoegd in de bestelling, maar dat zat helaas niet op de burger. 11/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
deboerenfriet iets te hard gebakken 11/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was wederom goed maar de salade van 2.50 is wel heel karig. Zit geen smaak aan en is zeker zijn geld niet waard. 11/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer als vanouds, wij zijn tevreden 11/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor extra saus betaald en aangegeven zonder augurk. Aan beide is geen gehoor gegeven. Sonde, verder wat het wel goed 11/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima. Goed op de hoogte gehouden van alles. Bereiding en aflevering op gevraagde tijdstip, top. Eten heerlijk lekkere burger. Vor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker zitten peuzelen.Prima van smaak. 11/11/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
kwaliteit gaat achteruit. frites was veel te hard gebakken, was niet te eten. Als geregelde klant waren we teleurgesteld 11/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele toffe bezorger. 10/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. Op tijd bezorgd en aardige bezorgers! 10/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was op tijd en goed bezorgd. En smaakte erg lekker 10/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed en lekker gegeten een gerechtje zat er niet bij maar is supersnel nageleefd. TOP This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kruidenboter was vandaag niet zo lekker als anders. Verder alles wel weer top zoals altijd! Mijn partner is verslaafd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten mooi op tijd afgeleverd 10/5/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben al diverse keren besteld en afgehaald bij jullie en het is altijd gewoon goed! 10/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten goede service en altijd op tijd 10/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de kortingscode niet meer werkt 9/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk! 9/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling duurde meer dan een uur en daarnaast de satesaus vergeten (kost 1,50). We hebben niet meer gebeld, omdat het al zo lang duurde. Het smaakte wel allemaal prima. Maar wel heel jammer, we zijn betere service gewend van Hungree. 9/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, snel bezorgd en goed warm 9/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten Werd snel bezorgd 9/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was top maar ben Zeer teleurgesteld in het bedrijf duidelijk omschreven geen pijnboompitten in mijn pasta vanwege me allergie .. maar toen ik me pasta aan het eten was zaten er tog pijnboompitten pitten in helaas .. straks maar eens naar de huisarts ik bestel er in iedergeval niet meer 9/22/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is van goede kwaliteit, maar wat weinig en behoorlijk duur. Het zou om 19.03 bezorgt worden en het kwam om 19.45. Dus als je de tijd hebt en te veel geld.....doen. 9/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wow!! Ik was echt verbaasd dat het zo lekker smaakte. De kipschnitzels smaakten mals en vers. Ook de boerenfriet van en gegrilde groenten waren top. Ik bestel zeker nog een keer. 9/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best lekker eten, snel bezorgd en goed voorbereid. Als opmerking is dat het niet een heel uitgebreid menu is en geen acties en/of kortingscodes meer zijn voor Hungree bestellingen. Voor de rest blijf ik wel lekker bestellen! 9/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd goed en op tijd 9/11/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke spareribs , bezorger was echt super op tijd. Alles heel warm geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en goed verzorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is super lekker en de bezorging is snel en op tijd 8/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer fantastisch. Wel een leermomentje te melden. We hadden gevraagd om de bezorgtijd 17.45-18.00 uur maar er werd al bezorgd om 17.10. Dat was nu geen probleem want we waren thuis en hadden ook al honger. Maar .....voor hetzelfde geld had ik het expres op die tijd gedaan omdat mijn partner om 17.30 uur thuis zou komen. U begrijpt dat dat heel vervelend had uitgepakt. We hadden dan sowieso apart moeten eten. De een warm en de ander koud. Dus vandaar...probeer toch de aangegeven tijd aan te houden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zijn prima tevreden. Goede kwaliteit en goede service 8/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig goed ! Elke keer weer als Ik hier bestel. 8/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen klachten gewoon goed en lekker eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd erg goed, zijn vooral blij met de bezorger Mo, altijd opgewekt en vriendelijk 8/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! 8/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten,vlees had wat warmer gemogen 7/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De service met bijzondere wensen is helemaal geregeld. Super met dank aan Mohammed en Natascha. Hungree is niet zomaar een Thuisbezorgd organisatie. Top. Muchos Grazias. 7/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta pesto is al de 2e keer dat het zo slecht is. Smaak van de saus is niet meer het zelfde als die ik altijd bestelde. Plus de pasta was heel droog zat ook bijna geen saus in. Pasta pesto was mijn favoriet bij jullie maar vanaf nu niet meer jmmr genoeg. 7/26/2021
Hungree 5 stars after 649 reviews
Hungree