Reviews


5 stars after 227 reviews
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer genoten 10/29/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
100 minuten moeten wachten en weer iets vergeten. Wel lekker 10/27/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip was niet echt krokant meer ,beetje zompig 10/26/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed ,warm en lekker👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, informeren je wanneer ze iets later zijn. Hamburger, frietjes en pasta waren lekker! Gaan hier zeker vaker bestellen! 10/23/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Groeten mega zout veel zouter als de friet was echt jammer . De hamburger lijkt wat achteruit te zijn gegaan . 10/23/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben altijd super tevreden. Of het nu gaat om een hamburger, biefstuk of varkenshaas. Het is overheerlijk. 10/22/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bij levering een gerecht niet meegekregen. Na belletje in no-time alsnog nageleverd, goed heet en met 2 ijsjes als excuses. Super service! 10/22/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De snelste bezorging ooit. Ik had amper m’n telefoon weggelegd. Het eten was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging , vriendelijk en vooral het eten was prima op smaak This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was op zich goed, maar ook nu weer voor de zoveelste keer geen geen yoghurt dressing op de Salade, waardoor deze niet lekker is. Deze fout blijkt hardnekkig !!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet gezien dat je bij de burger toppings aan moest klikken. 10/17/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk de biefstuk was perfect alles was lekker 10/16/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overzichtelijke site, korting van 20 % bij afhalen is wat lastig te vinden. Echter de prijs/ kwaliteitsverhouding is ver boven verwachting. Goed verzorgd, flinke porties en bovendien erg lekker. Wij hadden 8 verschillende gerechten en alle 8 waren zij erg lekker. Complimenten! 10/16/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gewoon heerlijk 10/12/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super lekker. Kipschnitzel, biefstuk en varkenshaas waren allemaal erg goed mals. En zowel de Franse als de boeren friet is goed. Echt een aanrader dus 10/10/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten ! Alles was goed warm en was goed bereid , ook snelle bezorging ! 10/3/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aanmaken van account op de site was niet echt super. bestellen was even zoeken. Maar verder goed. Prijs is te hoog. 10/3/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk 10/2/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super. Zo een fan van jullie. 9/29/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
eeen vette, smakeloze hap 9/29/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 👍 9/28/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom ontbrak de dressing bij de maaltijdsalade 9/28/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles heerlijk goed eten maar jammer dat het gratis chocolate chip cookie er niet bij zat 😉 9/26/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was voor de tweede keer dat bij bestelling voorgerecht gefrituurde garnalen het aantal niet klopte ipv van 8 stuks werd namelijk 7 stuks geleverd Voor het overige Ben ik tevreden 9/22/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, perfect! Kids hebben ook nog leuk cadeautje gekregen! 9/19/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke spareribs. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer heerlijk gegeten 9/12/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
we hebben weer genoten van het eten.deze keer hadden we biefstuk besteld zo lekker mals en de pepersaus zo lekker vers,toppie👍 9/12/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom helemaal top! 9/11/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, prima eten en niets te duur. Een echte aanrader! 9/7/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling goed te volgen, binnen zeer acceptabele tijd geleverd 9/7/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kg spare ribs besteld, klaar op de bestelde tijd .mals lekker en goed gaar. Aanrader desondanks de prijs This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gedaan! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas wederom bij bestelling van gepaneerde garnalen geen chilisaus bijgeleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer de frietjes iets te hard gebakken. Verder prima 9/4/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom fantastisch gegeten en snel bezorgd! 9/4/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig lekker! Vers, warm en op tijd geleverd. Super service! Mijn favoriet!! 9/4/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat geen dressing op/door de salade. Die was er wel de voorgaande keren. Salade daardoor nu erg droog. Rest was ok. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Biefstuk echt perfect! Snel weer! 8/29/2020
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima eten en razendsnelle bezorging! 8/29/2020
Hungree 5 stars after 227 reviews
Hungree