Reviews


5 stars after 630 reviews
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zijn prima tevreden. Goede kwaliteit en goede service 8/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig goed ! Elke keer weer als Ik hier bestel. 8/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen klachten gewoon goed en lekker eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd erg goed, zijn vooral blij met de bezorger Mo, altijd opgewekt en vriendelijk 8/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! 8/6/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten,vlees had wat warmer gemogen 7/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De service met bijzondere wensen is helemaal geregeld. Super met dank aan Mohammed en Natascha. Hungree is niet zomaar een Thuisbezorgd organisatie. Top. Muchos Grazias. 7/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta pesto is al de 2e keer dat het zo slecht is. Smaak van de saus is niet meer het zelfde als die ik altijd bestelde. Plus de pasta was heel droog zat ook bijna geen saus in. Pasta pesto was mijn favoriet bij jullie maar vanaf nu niet meer jmmr genoeg. 7/26/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dde pasta carbobara was goed op temperatuur, goed van smaak met voldoende crême. Het broodje was vers en knapperig zoals beloofd. Helaas zaten er te weinig spekjes in devpasta, wat ik erg jammer vond. 7/26/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De biefstuk was niet zo mals als andere keren voor de rest prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super lekker!!! 7/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles heel goed. Top! 7/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en de bezorger was ook weer heel vriendelijk. 7/17/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zijn andere biefstukken 😭 bestelde hier heel vaak biefstuk, maar kwaliteit is nu zeer slecht. Wat jammer zeg!! 7/16/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was deze keer niet wat we gewend zijn. De varkenshazen hadden iets langer op de grill gemogen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Nu al een paar keer een biefstuk medium besteld , de 3 bestellingen was de biefstuk niet te eten omdat hij was doorgebakken. Dus erg taai en niet goed te eten. 7/8/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten. En super snel thuis bezorgd!! 7/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige bestelling heb ik een kortingscode gekregen, namelijk sorry22. Omdat vorige bestelling niet in orde was. Vandaag wou ik deze invoeren, maar hij herkende de code niet. 7/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hardstikke goed, als altijd. 7/2/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Missed the sauce for the schnitzel 7/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb hier al zo vaak een burger besteld en het is iedere keer lekker. Ik snap alleen niet dat een maiskolf als bijgerecht in de selectie van een hamburger 3,50 kost en onder het gewone tabblad bijgerechten ditzelfde 2,95 kost. Verder niets te klagen ;) 6/30/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en snel bezorgd. Dik tevreden. 6/28/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, lekker en niet duur..... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. Heerlijke hamburgers met knapperige frietjes en een heerlijke salade. Volgende keer bestellen we weer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten altijd super lekker. Wat later bezorgd dan aangegeven. Vriendelijke bezorger :) 6/26/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Extra kaas en bacon erbij besteld. Geen kaas en bacon te zien op het broodje. 6/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer fantastisch goed en netjes op tijd 6/23/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer heerlijk en de bezorging weer snel. Doen we snel weer 6/23/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Chilisaus vd garnalen ontbrak. Er worden helaas vaker dingen vergeten. Dit gaat ten koste vd smaak :-( 6/21/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas de broodjes weggegooid, geen kruidenboter mee geleverd. Eyen zelf is wel goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wil van Gool Eten was weer super zoals gewoonlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfecte service, lekker eten en bovenal vriendelijke mensen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas de verkeerde burger bezorgd gekregen. Maar na 1 belletje werd dit prima opgelost. 6/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb hier al meerdere keren eten besteld en het is altijd lekker! Voor het eerst heb ik de bestelling kunnen volgen. Dat viel wel erg tegen. Na een half uur stond de bestelling gewoon ineens van 'wordt bereid' op 'bezorgd' en daarna heeft het nog twintig minuten geduurd voordat ik daadwerkelijk mijn eten had. Een tip aan het restaurant is om dit middel goed te laten werken óf af te schaffen, want nu heb je er helemaal niets aan. Maar goed, dit is iets technisch. Eten was gewoon goed, net zoals de vriendelijke bezorging. 6/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top service, lekker goed bereid eten 6/7/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helaas ging het dit keer weer fout met de opmerking van de klant. Er stond satésaus apart en het was ook niet gemarkeerd door jullie , dus zat het er gewoon overheen. Paar keer toch goed gegaan maar nu wederom niet. Jammer 6/4/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch! Toppers! 6/1/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect, zoals altijd! 5/25/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas bij verkeerd flatgebouw geleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs kleinste portie nog teveel. Lekker eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Hungree Julianapark 28 013-2100143
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
SuperπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ‘πŸ”₯ 5/22/2021
Hungree 5 stars after 695 reviews
Hungree